lørdag den 18. august 2012

VM-SØLV!


Det lykkedes...
Vi har håbet på medaljer siden vores indledende, men vidste også at vi skulle ro et rigtig godt løb for det lykkedes. Og det gjorde vi. Vi gik ud og roede kaproning lige efter bogen. Polakkerne kunne vi ikke hente, men vi er meget tættere på end før.
Vi er lettede og glade og forstår nok ikke helt hvad der er sket, men mon ikke det går op for os i løbet af de næste dage :-)
Tak for al opbakning og god karma - og ikke mindst alle lykønskningerne.










Fotos: Finn Andersen/roning.dk



fredag den 17. august 2012

Så er det i morgen - 10.40 dansk tid!

Vi ror A-finale i morgen 11.40 (10.40 dansk tid). Flere har spurgt til om det bliver filmet, men det er ikke noget vi ved af, så i må nøjes med flag og mellemtider. I finder løbet her: http://static.sportresult.com/federations/fisa/tracker/#

Gårsdagens opsamling viste, at man ikke skal udelukke nogen hold. Vi skal møde Polen, Italien, USA, Australien og Kina i finalen.



Har haft vores sidste træningspas sammen for i år og båden er spændt efter igen. 
Vi er spændte, men glæder os meget til i morgen. 

torsdag den 16. august 2012

Power, vilje og selvtillid...

...var hvad vi viste vi havde.

Kun 1 og 2 ville gå direkte i finalen, resten skal en tur i opsamling idag. På forhånd havde vi kun en ide om hvordan Polen roede, da vi mødte dem i München. Taktikken var at komme ud af starthullet, og hægte sig på de forreste og se hvor langt vi kunne hænge ved. Polen rykkede som forventet i front, og overraskende nok kunne hverken Kina eller Canada helt følge med.

På den 2. 500 m ligger vi side om side med Australien, men ved vores tryk omkring 1000 m rykkede vi fra dem. Kommandoen "sparker fra på Australierne" fra spidsen, gav lige båden lidt ekstra og gjorde at vi hentede lidt ind på polakkerne.

Glæden og lettelsen var kæmpe stor hos os alle da vi krydsede stregen som nr 2. Vi er i finalen! Men samtidig er vi næsten 3 sek tættere på Polen end vi har været tidligere.

På lørdag gælder det finalen. Det kan være svært at sammenligne tider pga vinden hernede, men vi tror 100 % på at vi kan ro stærkt og være med til at præge løbet. Der er plads til forbedringer fra det løb vi roede igår.

Vi glæder os vildt meget. Og tusind tak til alle dem der følger med og har sendt masser af hilsner og god karma til os, send gerne lidt ekstra på lørdag omkring 11.40 :-)

tirsdag den 14. august 2012

UPDATE: nyt tidspunkt for start - 18.05 (17.05 dansk tid)

Så er der kommet lodtrækning - og de har rykket vores løb til tidligere på dagen. Vi har nu start 18.05 (17.05 dansk tid) og ligger på bane 4.

Vi skal møde Kina, Canada, Polen og Australien, hvor kun vi kun har roet mod Polen før. 1-2 går direkte i A-finalen - resten i opsamling torsdag.

Følge resultaterne på dette link under "live results":
http://www.worldrowing.com/events/2012-world-rowing-senior-and-junior-championships

Vi har haft nogle gode ture på bane i dag, selvom der har været rigtig mange både ude, så det lover godt for i morgen - vi er klar :)

mandag den 13. august 2012

Bulgarien :)

Så har vi haft vores første tur på banen i Plovdiv, Bulgarien. Hotellet er rigtig fint og ligner ikke noget af det, der ligger omkring i den lille by vi bor i. Bane virker fin - skal dog lige vænne os til lidt kastevinde og dønninger. Temperaturen hernede er behagelig og ikke så stegende hed, som vi havde forventet. Dette kan nok godt ændre sig.
I aften kommer alle junior-roerne og så er det danske hold samlet.


Robanen i Plovdiv

Det er en anden kultur hernede og altid sjovt at opleve et andet land. Vi tager dog ingen chancer og er meget opmærksomme på maden og vandet.

Vi har fundet et supermarked tæt på, hvor vi var nede og købe lidt forsyninger her til formiddag. Det var dog noget vi kendte fra Völkermarkt - Billa. Vi mærkede dog stadig kulturforskellene.

Nogle tager bilen til supermarkedet - andre hesten.