lørdag den 28. juli 2012

Hvorfor trænede LM4x i underbukser?

Ja - vi er ankommet til Völkermarkt. Turen hertil gik ikke helt smertefrit: for det første skulle vi mødes i lufthavnen 05.10 (!!!!) og for det andet var det kun Christian, Sarah J og de to trænere der havde fået deres bagage med hele vejen til Klagenfurt. Vi ved ikke, om det var fordi der ikke var plads til al bagagen i det lille propelfly, eller om de bare synes vi skulle starte vores træningslejr med lidt udfordringer (ikke problemer - udfordringer).

Vi var heldige, at Sarah J havde fået sin bagage, så vi kunne komme ud om eftermiddagen før aftensmaden. Imens vi lod frokosten falde til bunds, så vi vore kære ro-kollegaer give den gas i London til deres første løb.


Den sidste tur på Bagsværd sø byttede vi pladser, så Sarah C sidder stroke, Christina 3'er, Sarah J 2'er og Helene på 1'er-pladsen. Vi prøver lige denne kombination af for at se om det kan give mere fart. I morgen søndag skal vi ro nogle 6-minutter mod LM2-. Det bliver godt at prøve det af med et ræs :)

Og tilbage til, hvorfor LM4x trænede i underbukser - det var det eneste tøj de havde at træne i.
Björn(e) Borg Banden (med og uden huller i) bliver deres nye navn.

Aftenhygge med kaffe på Hotel Krone, Völkermarkt

Der bliver diskuteret, hvem der bestemmer.



søndag den 22. juli 2012

Holdet består i år af Christina, Sarah J., Sarah C. og Helene

Velkommen tilbage til vores blog!

Der er sket rigtig meget siden sidst og holdet har været gennem en lang udviklingsproces.
I denne omgang er de fire piger på båden Christina, Sarah J., Sarah C. og Helene.

Siden vores 2. plads til World Cup'en i München har vi ligget og trænet på Bagsværd sø, som ikke altid har vist sig fra sin bedste side.
Vi er nu ved at være klar til at tage på en 2-ugers træningslejr i det velbekendte Völkermarkt inden turen går til Plovdiv, Bulgarien, den. 12. august.
Vores årer har både fået nye manchetter, blevet slebet og malet rigtig fine og numre til alle dele er noteret fordi der skal betales told ved grænsen til Bulgarien....
Lige nu nyder vi de sidste dage hjemme i det nu lidt mere solrige Danmark inden vi kommer ned til - forhåbentlig - masser af varme og fladt vand i Østrig!

Vi glæder os til at byde på masser af spændende beretninger til alle jer, der følger med os!

Hilsen fra den lette damedobbeltfirer :)