lørdag den 11. august 2012

Det var så det...

Det var så det... Det sidste træningspas er overstået, båden er rigget af og pakket i transportpose. Det samme er årerne og alt er sendt afsted med traileren mod Bulgarien. Det sidste tur op af den stejle bakke fra søen til hotellet er gået. Og det sidste måltid med lidt for kogte kartofler og grøntsager er indtaget.

Det er en rar, men underlig, følelse at sidde med at vi nu ikke kan gøre mere. Vi har haft en rigtig god træningslejr med meget få dårlige ture, og vores niveau er blevet løftet de sidste uger. Vind og vejr har været med os og vi er fit for fight.

De næste dage kommer til at gå med rejseri og tilpasning i Bulgarien, og så er vi klar på onsdag til at give fuld gas...
Vi er SÅ klar...

fredag den 10. august 2012

2 pas tilbage i Völkermarkt

Nu begynder vi at se en ende på træningslejren. Vi roede 3x1250m mod LM4x - resten af bådene trak sig. Vi roede rigtig godt på dem alle 3, hvilket var bedre end onsdag. Der var den første 1500m rigtig god, men på de to sidste smed vi alt, hvad vi har arbejdet med væk.

Sommerfuglene begynder at flyve lidt i maven nu, hvor afgangen til Bulgarien ligger lige om hjørnet. Vi ved vi har god fart, når vi rammer hinanden og får pakket helt fremme - så det er "bare" det vi skal gøre. Det er jo nemt - det er bare at sende signal fra hjernen ned til ben og arme.


Völkermarkt har vist sig fra mange sider - solskin, varme, myg!!, torden, byger og kærlighed.

SNAIL-LOVE <3

onsdag den 8. august 2012

Startlister :)

Så er der kommet startlister! Vi er 10, så 2 færre end sidste år. Bliver spændende at se, hvor meget fart vi har fået i båden :) 
Indledende: onsdag d. 15.august kl. 19:42/19:49
Opsamling: torsdag d. 16.august kl. 17:31
Finale: lørdag d. 18.august kl. 11:40

søndag den 5. august 2012

En uge til afgang til Bulgarien!


I dag er der præcis en uge til vi skal sige farvel til vores træningssted i Völkermarkt og rejse videre til Bulgarien, hvor der ros indledende løb fra onsdag d. 15. august. Vi venter spændt på tilmeldingslisterne som bliver offentliggjort indenfor de næste par dage.

De sidste par dage er gået med en masse træning, dog var der også plads til en is på byens torv, hvor vi sad godt gemte under teltet mens det regnede og tordnede udenfor.



Den halve fridag i går blev tilbragt med restitution og en tur i det nærliggende badeland, hvor vi kunne nyde solen, tage en kølig dukkert i bassinen og observere de forskellige menneskers kropsfaconer ;).

I dag stod programmet på en halv time i tempo 30-32-34, som vi havde ventet med spænding. Men vi arbejdede sammen og fik et godt pas ud af det – så nu ved vi at vi kan klare en del når vi holder sammen!

Og så har vi selvfølgelig også fulgt med i de danske roeres løb ved OL i London hvor de leverede nogle helt fantastiske resultater! Kæmpe tillykke herfra!