lørdag den 6. august 2011

Tre overskyede pas og så kom solen igen..

Siden sidste indlæg, er vi blevet en del oplevelser rigere..

Onsdag aften og nat havde vi lidt svært ved at falde i søvn pga luftfugtigheden og som det ikke havde været nok lagde et massivt lyn og tordenvejr sig over byen.
Men.. det skal være skidt før det bliver godt! Det virkede til at tordenvejret også tog luftfugtigheden med sig og vi kunne herefter nyde en god nats søvn.

Torsdagens formiddagspas stod på 6*2000m, hvor vi skulle starte ud med en lang start og derefter tjekke ned til tempo 24 resten af vejen.
Det lyder nok ikke af meget, men det antal intervaller samt over(ned)gangen fra højt til lavt tempo, kan fremkalde en hel del syre!
Med nogle rettelser på længderne i starttagene og selvfølgelig hjulpet af den dejlige blikvand, fik vi fyret nogle ret gode starter og intervaller af!

Eftermiddagspasset bestod af 30min i skiftevis 4 min tempo 24 og et minut i 28.
Der opstod lidt misforståelser omkring hvordan programmet skulle køres og på vej ind lignede Jacob da også en lidt bekymret træner..
"mon der er ved at opstå pige-fnidder på båden?" - så han ud til at tænke.
Meeeen nu er det jo sådan at vores hold heldigvis er ret glade for at snakke
- også med hinanden - så misforståelse blev til forståelse!

Fredag morgen vågnede vi alle op, godt ømme i kroppene. Fredagen bød på syreprogram med 3 minutter intervaller i 32-34. Når man har roet 2 stk og ved at man ikke engang er halvvejs, er der langt hjem. Heldigvis havde vi en halv fridag som motivation til resten af intervallerne!

Rigtig god is! :-D

Den halve fridag gik med at købe lidt ind, se film, gå på nettet og ikke mindst - spise en is!
Desværre varede glæden ikke længe, da en hveps først valgte at efterlade nogle efterladenskaber på Mias (hvide) nederdel for så efterfølgende at indkalde forstærkning i form af 2 andre hvepse. Vi måtte flygte!

Grunden til vi er blevet lidt dramatiske angående hvepse kan skyldes at Christina blev stukket ude på broen efter torsdagens træning og har sidenhen fået en god hævelse på hånden, som måtte behandles med lidt antihistamin og omsorg fra fys Anders.
Så vi er lidt på dupperne overfor de hvepse og har nu investeret i en dræbermaskine!

onsdag den 3. august 2011

Turen fra hotellet til roklubben...

Hvis man ikke får ømme ben af træningen, så får man det i hvert fald af turen frem og tilbage til roklubben. Der er flere forhindringer...

Her en af dem - vi skal krydse en vej hvor bilerne kommer uden meget varsel og med høj fart!

I dag var vi på vandet 2 gange og lavede vægttræning.


Så det var ikke nemmere at komme op ad bakkerne tilbage til hotellet. Det var lidt blæsende i andet pas og man skulle se sig godt for, når træstammer kom flydende under os (det er ikke krokodiller, som Jacob beroligede os med). Motorbåden drillede ikke lige så meget i dag, så alle var glade.
I pausen besøgte vi de lokale butikker og fik købt lidt forsyninger. Vi nåede ikke markedet på torvet, men det må vi tage en anden onsdag (dem er der jo heldigvis flere af hernede).

Vi håber vejret holder, selvom vejrudsigten ikke helt lover det.

tirsdag den 2. august 2011

Let the training camp begin!

Ankom i går nat sent (ikke glade). Båden rigget til, vasket og været på vandet (glade).
Stor, men dårlig motorbåd (den ville ikke sejle, Jacob ikke glad). Dejlig varmt (Christina glad). Kager til kaffen (Sarah C glad). Jacob vil stille båd (Mia MEGET glad). De taler tysk (Sarah J glad).








/ Miss Attack