torsdag den 16. august 2012

Power, vilje og selvtillid...

...var hvad vi viste vi havde.

Kun 1 og 2 ville gå direkte i finalen, resten skal en tur i opsamling idag. På forhånd havde vi kun en ide om hvordan Polen roede, da vi mødte dem i München. Taktikken var at komme ud af starthullet, og hægte sig på de forreste og se hvor langt vi kunne hænge ved. Polen rykkede som forventet i front, og overraskende nok kunne hverken Kina eller Canada helt følge med.

På den 2. 500 m ligger vi side om side med Australien, men ved vores tryk omkring 1000 m rykkede vi fra dem. Kommandoen "sparker fra på Australierne" fra spidsen, gav lige båden lidt ekstra og gjorde at vi hentede lidt ind på polakkerne.

Glæden og lettelsen var kæmpe stor hos os alle da vi krydsede stregen som nr 2. Vi er i finalen! Men samtidig er vi næsten 3 sek tættere på Polen end vi har været tidligere.

På lørdag gælder det finalen. Det kan være svært at sammenligne tider pga vinden hernede, men vi tror 100 % på at vi kan ro stærkt og være med til at præge løbet. Der er plads til forbedringer fra det løb vi roede igår.

Vi glæder os vildt meget. Og tusind tak til alle dem der følger med og har sendt masser af hilsner og god karma til os, send gerne lidt ekstra på lørdag omkring 11.40 :-)

1 kommentar:

  1. Jeg krydsede alt hvad jeg kunne krydse mens jeg fulgte jer på Race Tracker. Det vil jeg også gøre på lørdag. Stort tillykke med finalepladsen og pøj pøj med finalen.

    SvarSlet